• White Facebook Icon

©2018 by Architecture:Unknown 

LET'S WORK TOGETHER

LET'S WORK TOGETHER

Sandy Lane Swimming Pool

As part of a wider major refurbishment of this residential property we were asked to design a swimming pool extension in the place of an existing garage. Our design creates a mixture of internal and external leisure spaces including a deck and a beautifully formed pool. With all of the services tucked underneath we were able to design bespoke roof glazing to create a well lit and relaxing space. The external timber cladding ties the building into its surroundings referencing the mature trees adjacent to the site. We look forward to this project being completed in 2019.

Private homeowner

OUR FAVOURITES

2nd Whalley Range Scout Hut

Mayfield Imaginarium

RSPB Old Moor - HLF Action Plan

Grafton Centre Regeneration - Competition Entry

Sounds of the Streets

WikiShed

Gaskell Avenue

Astley Walk

Home:Life - Homelessness Strategy

Lincoln Cabin